Palautusoikeus

HYVITYKSET TAI VAIHDOT

Välitämme asiakkaistamme ja haluamme, että sinulla on upea kokemus kanssamme. Siksi seisomme kaikkien tuotteidemme takana ja tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun! Tämä tarkoittaa, että voit testata tuotettamme riskittömästi ja testata, sopiiko se sinulle.

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on 60 päivää toimituspäivästä aloittaa palautus. Jos tilauksesi vastaanottamisesta on kulunut 60 päivää, emme valitettavasti voi tarjota hyvitystä tai vaihtoa.

Voit aloittaa hyvityksen kirjoittamalla meille sähköpostitse. Annamme sinulle tarvittavat ohjeet palautuksen suorittamiseen. Tiimimme tarvitsee kopion tilausvahvistuksesta palautuksen käsittelemiseksi.

Sähköposti: info@camplife.fi

PALAUTUKSEN VALTUUTUS

Menetät peruuttamisoikeutesi, jos tuotteessa on suuria kulumisen jälkiä ja se ei ole samassa kunnossa ja pakkauksessa (pussi ja pahvilaatikko) kuin vastaanotettaessa.

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tutkittu, lähetämme sinulle vahvistussähköpostin. Lähetämme sinulle myös sähköpostin, kun palautuksesi on hyväksytty. Jos palautuksesi hyväksytään, siirrämme koko ostosumman takaisin.

LÄHETYS

Olet velvollinen maksamaan tuotteen palauttamiseen liittyvät kulut. Sinun kannattaa harkita pakettisi palautuksen seurantaa. Emme takaa, että saamme palautettua pakettia.