Kaupankäynnin ehdot

YLEISTÄ TIETOA

CAMPILIFE
Arvo Tammisen polku,
01370 Vantaa, Finland
Sähköposti: info@camplife.fi

HINNAT

Viivästysten, jälkitilausten tai lopputuotteiden sattuessa pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian tästä ja mitä voimme tehdä asiassa - esim. hyvittää sinulle tai auttaa sinua löytämään vastaavan tuotteen muualta.

MAKSU

CAMPILIFE hyväksyy maksut VISA-, VISA Electron-, Mastercard- ja Mobilepay-korteilla. Maksu veloitetaan tililtäsi vasta, kun tuote on lähetetty. Kaikki summat ovat DKK. Tanskan kruunu ja sis. ARVONLISÄVERO.

TOIMITUS

CAMPILIFE pyrkii lähettämään tilaukset 24 tunnin sisällä niiden tekemisestä. Toimitamme koko Tanskaan. Toimitus pakettikauppaan on ilmainen. Kotiinkuljetus maksaa 69 DKK.

HUOM: Jos jakelupisteessä ei ole tilaa, pakettisi siirretään lähimpään jakelupisteeseen, josta sinulle ilmoitetaan. Jos ongelmia ilmenee, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tavarat toimitetaan joka arkipäivä. Tuotteesi toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusaikoja voi pidentyä kiireisinä aikoina.

VALITUSOIKEUS

Ostolain mukainen valitusoikeus on 2 vuotta. Valitusoikeutemme koskee materiaali- ja/tai valmistusvirheitä. Tilauksesta riippuen voit saada tuotteen korjattua, vaihtoa, rahat takaisin tai hintaa alennetuksi.
Reklamaatio ei koske tuotteen/palvelun virheellisestä käsittelystä aiheutuneita virheitä tai vahinkoja. Sinun on mainostettava "kohtuullisen ajan" sen jälkeen, kun olet havainnut vian/virheen. Jos teet valituksen kahden kuukauden kuluessa vian havaitsemisesta, reklamaatio tulee aina oikea-aikaisesti.

Jos valitus on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) toimituskulut. Tuote tulee aina lähettää takaisin asianmukaisessa pakkauksessa. Muista myös hankkia kuitti lähetyksestä, jotta voimme hyvittää sinulle lähetyskulut. Ota meihin yhteyttä ennen kuin haluat palauttaa tuotteesi, jotta se on mahdollisimman helppoa.
Palautuksia, reklamaatioita ja peruuttamisoikeuden käyttöä varten tuote tulee lähettää osoitteeseen:

Langelandsvej 14, 8940 Randers

"CAMPILIFE" on merkittävä

Lähetyksiä ei oteta vastaan ​​per postiennakko.

MAKSUN PALAUTUS

Jos kyse on hyvityksestä, ota meihin yhteyttä, jotta sovittu summa voidaan siirtää.

HYVITYS/PALAUTUS/VAIHTO MYYNNISSÄ

Tuotteita ja tilauksia ei voi palauttaa, palauttaa tai vaihtaa myyntijaksojen, erikoistarjouskampanjoiden tai erikoisalennusten aikana.

PERUUTUSOIKEUS

Kuluttajana sinulla on 60 päivän peruuttamisoikeus, kun teet ostoksia meillä. Peruutusaika päättyy 60 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Määräaika tarkoittaa, että sinulla on 60 päivää aikaa ilmoittaa meille, että haluat peruuttaa ostoksesi. Voit myös käyttää tavallista peruutuslomaketta, jonka löydät kaupankäyntiehtojen alareunasta.

Et voi peruuttaa ostoa kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilmoittamatta samalla meille.

Jos kadut ostostasi, jolloin tilauksen mukana toimitetaan ilmainen lahja, koko tilaus on palautettava.

PALATA

Kun olet ilmoittanut meille, että haluat peruuttaa ostoksesi, sinulla on 60 päivää aikaa palauttaa tuote meille.

Sinun on maksettava palautettava paketti itse, ja olet vastuussa kuljetuksen aikana sattuvista vahingoista. Tuo on kannat tuotteen riskin tuotteen toimituksesta siihen asti, kun olemme vastaanottaneet sen takaisin.

Kun palautat, olet vastuussa siitä, että tuote on asianmukaisesti pakattu. Käsittelyajan helpottamiseksi olet erittäin tervetullut liittämään pakkaukseen kopion tilausvahvistuksesta.

Jos haluat lähettää tuotteen takaisin meille, voimme auttaa etiketin kanssa ja hyvitämme toimituskulut, kun maksat ostosumman.
Muussa tapauksessa lähetä osoitteeseen:

Langelandsvej 14, 8940 Randers

Et voi katua sitä yksinkertaisesti kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilmoittamatta siitä samalla selkeästi.

TAVAROIDEN KUNNOS PALAUTETTAESSA

Olet vastuussa vain tavaroiden arvon heikkenemisestä, joka johtuu muusta käsittelystä kuin siitä, mikä on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi. Toisin sanoen, voit kokeilla tuotetta ja sen tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

Jos esineessä on muita kuin yllä kuvattuja poikkeuksellisia käytön jälkiä tai vaurioita, se katsotaan käytetyksi. Tämä tarkoittaa, että jos peruutat ostoksen, saat takaisin vain osan ostosummasta tai et saa mitään takaisin, riippuen tavaran kaupallisesta arvosta vastaanottohetkellä - palautuksella.

Saadaksesi koko ostosumman takaisin, sinun on testattava tuotetta 60 päivän ajan.

MAKSUN PALAUTUS

Jos kadut ostostasi, saat luonnollisesti meille maksamasi summan takaisin. Jos olet vastuussa arvon alenemisesta, se vähennetään ostosummasta. Peruuttamisoikeutta käytettäessä kaikki sinulta saadut maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut eri toimitustavan kuin halvin tarjoamamme vakiotoimitusmuoto), palautetaan ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen päätöksestäsi käyttää peruuttamisoikeutta.

Hyvitykset suoritetaan samalla maksutavalla, jota käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti suostunut johonkin muuhun. Voimme pidättää hyvityksen, kunnes olemme saaneet tuotteen takaisin, ellet ole toimittanut asiakirjoja palauttamisestasi ennen sitä.

VALITUSVAIHTOEHDOT

Valittaakseen tuotteen tai palvelun, josta haluat valittaa, on täytynyt maksaa vähintään 1 110 Tanskan kruunua ja enintään 100 000 kruunua. Valituksen käsittelystä peritään maksu.

Jos olet kuluttaja, joka asuu toisessa EU-maassa, voit rekisteröidä valituksen EU:n komission online-valitusalustaan.

Alusta löytyy täältä: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Jos lähetät valituksen täällä, sinun on annettava sähköpostiosoite: info@redzeon.dk

HENKILÖTIETOKÄYTTÖ

Tarvitsemme seuraavat tiedot, kun teet ostoksia meillä: Nimi, osoite, puhelinnumero. ja sähköpostiosoite.

Rekisteröimme ja välitämme henkilötiedot, joita tarvitaan, jotta voimme toimittaa tavarat sinulle.

Henkilötiedot rekisteröidään CAMPILIFE iin ja säilytetään viisi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

Teemme myös yhteistyötä useiden muiden yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja. Yritykset käsittelevät tietoja vain puolestamme eivätkä saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa.

Työskentelemme vain EU:ssa tai maissa olevien tietojen käsittelijöiden kanssa, jotka voivat tarjota tietosi riittävän suojan.

CAMPILIFE in rekisterinpitäjä on CAMIPLIFE

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta.

Jos uskot, että tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus saada ne oikaistaan. Joissakin tapauksissa olemme velvollisia poistamaan henkilötietosi, jos pyydät niitä. Se voi esim. jos tietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon niitä käytimme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään lain vastaisesti. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen: info@campilife.fi