Vakaa kannettava kompakti ulkoleirille

FORDELE, BAKKERET AF VIDENSKABEN

Korkealuokkainen

HELPPO ASETUS

KEVYT

300 lbs kapasiteetti

Parempi tasapaino

Vakaa mukavuus

HVAD HEATPOD GØR VED DIN KROP

ERITTÄIN
MUKAVUUS

Oikean kallistuskulman ansiosta voit rentoutua mukavasti tässä tuolissa samalla, kun pysyt normaalissa istuma-asennossa jutellaksesi ystävien kanssa. Kolmion muotoinen pohja jakaa painon tasaisesti pitäen painovoiman tasapainossa ilman huojuntaa. Ripstop-polyesteriistuin ja lentokoneluokan korroosionkestävä alumiinirunko takaavat pitkäaikaisen käytön.

Helppo asentaa
ja taittaa kokoon

Kaksi tarranauhaa auttavat sinua asettamaan tangot ensin toiselle puolelle ja sitten toiselle puolelle. Runko melkein asettuu paikalleen joustavilla nauhoilla, jotka kulkevat tangon läpi, kangasistuin vain liukuu jokaisen 4 tangon yli. Koko prosessi on yksinkertainen, voit tehdä sen minuutissa, kun harjoittelet muutaman kerran.

Kevyt ja
kompakti

Ultrakevyen alumiiniseosmateriaalin ansiosta se painaa vain 2,7 kiloa, mukaan lukien oma kantolaukku, joten voit nostaa sen helposti yhdellä kädellä. Se pakataan tarpeeksi pieneksi, jotta se voidaan heittää reppuun tai kiinnittää siihen, voit ottaa sen mukaan minne tahansa matkustatkin. Erinomainen vakauden ja lujuuden suhde kokoon ja painoon. Ihanteellinen retkeilijöille, retkeilijöille, reppumatkailijoille, kalastajille, metsästäjille, pyöräilijöille, melojille.